Program


#olvasniszabad x Felefánt / LITERÁRIUM EXTRA / 18:00 #olvasniszabad – Hozz magaddal olvasnivalót!

#olvasniszabad x Felefánt / LITERÁRIUM EXTRA / 18:00 #olvasniszabad – Hozz magaddal olvasnivalót!

Két hozzávaló szükséges: te és egy könyv. Érkezz korábban, olvass együtt a többiekkel, csendesedj el, és ha szerencsés vagy, mindezt a Fesztivál Színház színpadán elhelyezett babzsákok egyikén teheted meg.

Aktuális előadások



LITERÁRIUM EXTRA
#olvasniszabad
Hozz magaddal olvasnivalót!

Az olvasás hagyományosan magányos műfajként él az emberek fejében, viszont az #olvasniszabad kezdeményezése éppen arra mutat rá, hogy közösségben is hasonlóan működőképes, mi több, új tapasztalási formát is elérhetővé tesz a résztvevők számára. Nem titkolt szándékunk, hogy ezt minél többen megtapasztalhassák a Müpa falain belül. Ehhez két hozzávaló szükséges: te és egy könyv. Érkezz korábban, olvass együtt a többiekkel, csendesedj el, és ha szerencsés vagy, mindezt a Fesztivál Színház színpadán elhelyezett babzsákok egyikén teheted meg.

Az #olvasniszabad és a Felefánt közös estjét megelőzően különleges eseményre hívjuk a résztvevőket. Azok számára, akik korábban nem vettek részt #olvasniszabad rendezvényen, némi eligazítást szeretnénk nyújtani, hogy mindenki kényelmesen, feszengés nélkül kapcsolódhasson be a közös tevékenységbe, és át tudja élni ezt a nem mindennapi élményt. Természetesen a fennmaradó kérdéseket a helyszínen is fel lehet tenni, hiszen célunk, hogy mindenki a lehető legotthonosabban érezze magát nálunk. Az #olvasniszabad alkalmakra mindenki hoz magának olvasnivalót, amit éppen olvasni szeretne, sem műfaji, sem tematikai megkötés nincs erre vonatkozóan (azok számára, akik erről megfeledkeznének, kéznél lesz a Müpa Magazin). Az olvasás aktusa csendben zajlik. Erre az eseményre a Fesztivál Színház színpadán korlátozott számban babzsákokat készítettünk elő, hogy minél meghittebb, barátságosabb, intimebb atmoszférát teremtsünk. A helyek feltöltése érkezési sorrendben történik - akiknek már nem jut hely a színpadon, a teremben található székeken helyezkedhetnek el.
Regisztrálni nem szükséges, a rendhagyó olvasásban a 19 órától kezdődő rendezvényre (#olvasniszabad x Felefánt) váltott jeggyel vehetnek részt az érdeklődők.

Házigazda: Szendrői Csaba

Rendező: Müpa

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!