Program


OIEE - OFF BEAT ECHO
6

OIEE - OFF BEAT ECHO

Az előadás alapja Kocsis Bence OIEE nevű zenei projektjének Off Beat Echo című dala, mely a Chemical Brothers Grammy-díjas hangmérnöke, Steve Dub közreműködésével készült. Az egyén harcát a zajokért és a zajok ellen Simon Márton, költő és műfordító narrálja prózájával, valamint olyan előadók segítenek a megzenésítésében, mint Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 20:00

OFF BEAT ECHO 12+
OIEE, Sena, Sasu, Simon Márton Karcis Gábor

Hova tűntél a zajban?

Pörögnek az információk, le sem tesszük a telefont a kezünkből, a körülöttünk lévők történetei csak pillanatnyi villanások, ahogy a képek, a hangulatok vagy a saját életünk is: az egyén figyelme a legfontosabb érték. De hova tűntél Te a zajban? – keresi a választ Kocsis Bence (OIEE) egy összművészeti előadásban, amelyben a zene, az irodalom és a tánc összefonódik a fantáziával egy többdimenziós vizuális élmény során.

Az előadás alapja Kocsis Bence OIEE nevű zenei projektjének Off Beat Echo című dala, mely a Chemical Brothers Grammy-díjas hangmérnöke, Steve Dub közreműködésével készült. Az egyén harcát a zajokért és a zajok ellen Simon Márton, költő és műfordító narrálja prózájával, valamint olyan előadók segítenek a megzenésítésében, mint Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője. Ingereinket és gondolatainkat Sasu performansz művész, koreográfus kelti életre, így a  fekete teret nem csak a zene, de a tánc és egy látomásos képi világ, a belső folyamatok villódzó kivetülései töltik meg, melyek különböző területről érkező művészek reflexióiból születtek.

Alkotók
Kocsis Bence - rendező, látvány, ének,zene
Karcis Gábor - mapping
Simon Márton - szöveg
Sasu - koreográfia, tánc
Sena -  ének
Boros Levente - dob
Körei Sándor - díszlet
Vaga Tamás - zene

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!