Program


NYESŐ MARI Klubkoncert

NYESŐ MARI Klubkoncert

Műsoron új és rég elfeledett Nyeső Mari dalok egy szál gitárral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 19:30

NYESŐ MARI Klubkoncert

"Énekel, hol mint egy varázsló boszorkány, hol rekedten, mint egy jazzénekes, hol gyermeki tisztasággal, és közben ujjai varázslatosan táncolnak a gitáron. néha úgy érzed, ezt te is el tudnádmondani, énekelni, mert olyan "egyszerű", annyira ott születnek, különben is "alkotótársak" vagytok; végső soron a te érzéseidet, kételyeidet fogalmazza meg vállalható iróniával, kikacsintás nélküli kikacsintással; mert olyan pillanatokat teremt, hogy, mi, a nézők, mindannyian barátok leszünk, mert már nincsenek titkaink.
Ott ül Mari a színpadon, sárga, vörös, kék, zöld fények ölelik körül, no meg mi, a nézők, és feloldódunk. Otthon vagyunk, biztonságban vagyunk. "Kicsomóztad az idegeimet" mondta közülünk valaki. Valóban terápiás est volt. Köszönet érte... "
(Galántai Erzsébet írásából)

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!