Program


Növendéktől a művészig… - Solti György Zeneiskola koncertje
2

Növendéktől a művészig… - Solti György Zeneiskola koncertje

A hangversenyen G. B. Pergolesi, G. F. Händel, W. A. Mozart és F. Mendelssohn műveit hallhatjuk majd Bodor Emma (fuvola), Perczel Jakab (zongora), Bohus Emese (hegedű), Fosztó Kamilla (oboa), valamint Staszny Zsófia (szoprán) szólójával, akiket ezúttal közelebbről is megismerhetünk egy-egy vetítéssel egybekötött beszélgetés kapcsán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 27. vasárnap, 17:00

Növendéktől a művészig…
Solti György Zeneiskola

Hogyan indul egy muzsikus pályája?

Milyen élményeknek köszönhető, hogy egy ifjú tehetség a klasszikus zene mellett kötelezi el magát, és választja élete fő hivatásának?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a Solti György Zeneiskola jelenlegi és egykori kiemelkedő tehetségű növendékeit és művész tanárait bemutató előadáson, melynek
minden tavasszal a MOM Kulturális Központ ad otthont – a Hegyvidéki Önkormányzat támogatásával működő Divertimento Kamarazenekar közreműködésével.

Az előadás karmestere és házigazdája ezúttal is Bolyky Zoltán lesz.

Műsor
G. B. Pergolesi, G. F. Händel, W. A. Mozart és
F. Mendelssohn műveit hallhatjuk majd.

Ajánlatunk


Sokan vélik úgy, hogy a Bécsi Filharmonikusok bármilyen zenét játszhatnak, arra mindig érdemes odafigyelni, hiszen a világ egyik legjobb zenekarát halljuk. De ismerjük el, tolmácsolásukban azok a szerzők a legizgalmasabbak, akik maguk is bécsiek, akik tehát formálták a város zenei hagyományát. Közülük való Gustav Mahler is, akinek a zenekar koncertjén különlegesség számba menő, ritkán hallható VII. szimfóniája szólal meg.

Egy határtalanul energikus koncerttel nyitja meg kapuit 2022-ben a Margitszigeti Színház! Az Irie Maffia koncertjei mindig fergeteges hangulatot varázsolnak, megénekeltetik a közönséget, felrázzák a hangulatot.

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Ajánló


Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Az idei Koncertvizsga műsorában a tánc színes palettáján a klasszikus balettól a hipp-hoppon át a legkortársabb tánctechnikáig minden tánctípus megjelenik.…

A darab 1970-ben íródott. Remek szerepek, remek komikus helyzetek, remek, ma is friss szövegek. És ez most, 2022-ben is igaz,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!