Program


Nőt vagy életet!

Aktuális előadások



Fergeteges vígjáték arról, hogy mit akar a férfi…

A helyszín New York, a világsztár humorista utolsó fellépése. Ma este szembenéz az életével, a közönség pedig ítéletet mondhat: Jó férj volt? Vagy feladott mindent a sikerért?

Nevetés, önvallomás, és egy csomó vicces jelenet egy hollywoodi sztárhumorista életéből. De a legnagyobb baj a humorral az, hogy könnyű rászokni. Egyszer nevetnek az emberen, és utána nagyon nehéz leállni. Újra és újra nevettetni akar, hogy szeresse őt a közönség… De vajon mi a fontosabb? A közönség vagy az az egy nő? A munka vagy a család?

Groucho Marx egész estét betöltő, egyszemélyes vígjátéka Amerika egyik legszenzációsabb „stand up” humoristájának életét meséli el a poros New York-i garzontól egy hollywoodi palotáig, és arról szól, hogy „minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő” – de vajon egész életében ugyanaz?

A nagysikerű „Férfiagy” című előadás után itt az újabb egyszemélyes vígjáték. A „Férfiagy” arra kereste a választ, hogy mit akar a nő… Most viszont eljött az idő, hogy feltegyük a kérdést: mit akar a férfi… Nőt – vagy életet?

Az előadást szigorúan tilos videón vagy elektronikusan, hang- és/vagy képi felvételen rögzíteni, bármilyen módon közvetíteni vagy közzétenni, beleértve az Internetet.

Ez kimeríti a szerzői jogok és az ezzel kapcsolatos magyarországi és nemzetközi szabályok megsértését és bírósági eljárást von maga után.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!