Program


NOEMI & NOMIQUE
3

NOEMI & NOMIQUE

Győri Noémi és Bubnó Lőrinc ‘NOEMI & NOMIQUE’ koncertjén a közönség tanúja lehet annak, hogyan születik meg a fuvola élő hangjaiból és az ezzel dialógusba lépő elektronikus “hibrid-hangszer” csengéséből egy egyedi, izgalmas, színes és térbeli interpretációja a remekműveknek. Az egyórás előadáson a művészek bepillantást engednek a közös kísérletezés munkafolyamatába és rámutatnak arra, mennyiben más egy többszáz éves zenei anyag és…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 27. péntek, 19:00

Győri Noémi és Bubnó Lőrinc ‘NOEMI & NOMIQUE’ koncertjén a közönség tanúja lehet annak, hogyan születik meg a fuvola élő hangjaiból és az ezzel dialógusba lépő elektronikus “hibrid-hangszer” csengéséből egy egyedi, izgalmas, színes és térbeli interpretációja a remekműveknek. Az egyórás előadáson a művészek bepillantást engednek a közös kísérletezés munkafolyamatába és rámutatnak arra, mennyiben más egy többszáz éves zenei anyag és egy nemrég íródott mű továbbgondolása a 21. századi elektronika által kibővített zenei térben. 0-99 korig ajánlott!

Győri Noémi kitüntetéssel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, majd posztgraduális diplomákat szerzett a Bécsi és Müncheni zeneakadémiákon. A londoni Royal Academy of Music történetének első fuvolásként kapott doktori fokozatot 2020-ban. Szólistaként és kamarazenészként kiváló együttesekkel és zenészpartnerekkel világszerte 29 ország színpadán lépett fel. Munkásságát számos nemzetközi díj méltatja.

Noémi szólókoncertjei mellett a müncheni Jewish Chamber Orchestra első fuvolása, vendégművészként koncertezett a BBC Filharmonikusok és a Bécsi Filharmonikus Zenekar tagjaként (a bécsi Állami Operaházban). Több, mint egy évtizede a manchesteri Royal Northern College of Music tanársegédje, az RNCM fiatal tehetségek (Junior school) és a The University of Manchester oktatója. Három kontinensen tartott mesterkurzusokat, felvételei készültek az ORF, Deutschlandfunk, BRF, BBC, WQXR New York, Magyar Rádió, Hungaroton, Arte és Mezzo TV számára. Lemezeit (Antonio Nava: Fuvola-gitár duók - 2011, Glowing Sonorities - 2016, Transforming Traditions - 2019, Haydn and Mozart Quartets - 2020, Romantic & Virtuoso Music for Flutes and Piano - 2022) nemzetközi elismerés övezi.

Noémi a Miyazawa fuvolamárka művésze, a belga Solti György Alapítvány jóvoltából egy LaFin kézzel készített fuvolafejen és a Philip Loubser Alapítvány által támogatott Miyazawa Boston fuvolán játszik.
www.noemigyori.com  


Bubnó Lőrinc elektronikus zenei projektje klasszikus karantén-projektként indult 2020 tavaszán. Nomique néven jelentetett meg live-looping videókat, amikben fülbemászó popdalokká fűzött egybe egyszerű zenei motívumokat, azaz loopokat. Az online térből 2021-ben lépett ki Nomique: kezdetben az ISON-ban, majd 2022-ben a Magyar Zene Házában tartott sikerélmény-alapú elektronikus zenei workshopokat, ahol a résztvevők maguk is kipróbálhatták a live-looping alapú zenélést.

A Nomique művésznév rejti a Szent Efrém Férfikar elmúlt 3 évének minden jelentős hang- és képanyagának készítőjét: Bubnó Lőrinc volt az ötletgazdája és technikai megvalósítója az együttes rendkívül népszerű „pandeóinak” (A Török, Pandémia, Vakcina). Az együttes 2022-ben megjelent Kings&Queens lemezének producere és hangmérnöke volt, illetve többek között az „Agni” című videoklip megálmodója és a Duna Balladái című előadás live-looping alapú zenei anyagának megalkotója.

https://www.instagram.com/nomiquemusic/
https://www.facebook.com/nomiquemusic

Ajánlatunk


zenés party két részben

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!