Program


New Orleans-tól Las Vegas-ig

New Orleans-tól Las Vegas-ig

Az idei Zempléni Fesztiválon kétszer is föllép a Benkó Dixieland Band. Ezen az első koncerten Sátoraljaújhelyen ismét Náray Erikával közösen viszik magukkal a közönséget egy nem mindennapi utazásra: New Orleans-tól Las Vegas-ig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 15. hétfő, 20:00

New Orleans-tól Las Vegas-ig
(20:00 Városháza udvara - Rossz idő esetén a Latabár Színházban.)

Benkó Dixieland Band:
Nagy Iván – harsona, ének, zenekarvezető
Szalóky Béla – trombita
Dennert Árpád – klarinét
Kovacsevics Gábor – dob
Csikós Miklós – bőgő
Gáspár Pál – bendzsó, ének
Nagy Iván – zongora

Sztárvendég:                                   
Náray Erika – ének

A jelenlegi, nagy múltú Benkó Dixieland Band vezetője és egyben legrégebbi tagja Nagy Iván 1966-ban csatlakozott a zenekarhoz. Idén tölti be a 80. életévét, s a zenekar június végén Budapesten közönségével együtt ünnepelte őt. Olyan számokat játszottak, amelyek Iván életútját végigkísérték, már-már összenőttek vele, és minden alkalommal nagy sikert aratnak.

Hogy mégis valami újdonság is legyen az ünnepi koncerten, az együttes sztárvendége Náray Erika színésznő-énekesnő, a hazai jazzélet ismert szereplője volt, akivel az együttes korábban még nem dolgozhatott együtt. Az együttzenélés kiesett éveit pótlandó a zenekar nagy szeretettel hívta meg a kiváló művésznőt városmajori koncertjére.

Aki föl szeretne készülni erre a képletes barangolásra, a zenekar közösségi oldalán látható videóval már most megteheti.

Sátoraljaújhely Önkormányzata támogatásával

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!