Program


New Jazz from Finland - Katu Kaiku: Broken Piece - Lemezbemutató
2

New Jazz from Finland - Katu Kaiku: Broken Piece - Lemezbemutató

Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a progresszív rock és a pop gondosan válogatott elemeivel egyesíti. Álomszerű, keserédes dallamok, kifinomult dinamikai árnyalatok és kidolgozott dobszólamok teremtenek meditatív, mégsem befelé forduló hangzásvilágot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 5. szombat, 20:00

KÖZREMŰKÖDIK:

Adele Sauros - szaxofonok

Mikael Saastamoinen - basszusgitár

Erik Fräki - dob

Az ifjabb finn zenészgeneráció tagjaiból alakult Katu Kaiku trió a műfajok peremvidékén érzi magát igazán otthon: a modern jazzt a progresszív rock és a pop gondosan válogatott elemeivel egyesíti. Álomszerű, keserédes dallamok, kifinomult dinamikai árnyalatok és kidolgozott dobszólamok teremtenek meditatív, mégsem befelé forduló hangzásvilágot. Három magabiztos és kísérletező szellemű fiatal gondolatgazdag zenéje ez, amely gyógyírt kínál a hajszolt elmének.

A Katu Kaiku 2013 óta kalandozik a hangok végtelen univerzumában. Tagjai valamennyien a finn és nemzetközi jazzélet aktív szereplői, olyan együttesekben, mint az Olavi Louhivuori Superposition!, a VIRTA és az OK:KO. Második, nagy kritikai sikert aratott lemezük, a Luna (2019, Svart Records) elrugaszkodott a trió akusztikus-avantgárd gyökereitől, hogy elfoglalja méltó helyét a crossover jazz legfényesebb csillagai között. A zenei űrutazás fülbemászó dallamai és magával ragadó groove-jai ellenállhatatlanul repítik át a hallgatót a pop, az elektroakusztikus kortárs zene és a minimálzene közötti határokon. A Katu Kaiku harmadik albuma, a Broken Piece a finn Eclipse kiadónál jelenik meg 2022. november 4-én, a zenei anyagot az Opus közönsége ismerheti meg először élőben.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.

Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.

Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


 A korábbi nagy sikerre való tekintettel a Mamma Mia! ismét az ország legnagyobb sportcsarnokaiban!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Ajánló


Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban Az előadás megtekintése 6 éven aluliak…

Georges Bizet CARMEN Opera két részben, négy felvonásban, francia nyelven, magyar és angol felirattal

Cirkuszi karácsonyi játék Jókai Mór novellája alapján

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!