Program


Neumann Balázs Trio feat. Borbély Mihály&Winand Gábor Faith lemezbemutató

Neumann Balázs Trio feat. Borbély Mihály&Winand Gábor Faith lemezbemutató

Neumann Balázs egységes, lírai hangulatú kompozíciói hallhatóak triójának legújabb, “Faith” című lemezén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 24. csütörtök, 20:00

A darabokat a “hit” témaköréhez kapcsolódó fogalmak inspirálták. A lendü- letes és dinamikai kontrasztokban bővelkedő új anyagot Winand Gábor és Borbély Mihály közreműködése is erősíti.
Neumann Balázs’s newest album consists of lyrical compositions that focus on the concepts in connection with the topic of „hit”.

Neumann Balázs – zongora, Máthé László – bőgő, Kaszás Péter – dob vendég: Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, Winand Gábor – ének






Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!