Program


Netentúli történetek
3

Netentúli történetek

Egy FÉRFI és egy NŐ hétköznapjait átszövik a történetek és a történet értékű dalok. Látják, hallják a szokatlan eseményeket, miközben hétköznapi életük is tele van ilyenekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 18. szombat, 18:00

Lackfi János írásai alapján

Netentúli történetek
(Ezt blogozd ki!)
színház, újragondolva

„A kocsmáros egy törlőronggyal felitatta a pultra kifröccsent verslábakat, és körbenézett.”

2017 nyarán Lackfi János fogadalmat tett, hogy 365 napon keresztül minden nap közzétesz egy történetet facebook-oldalán. A MINDEN NAPRA EGY SZTORI címen futó, kalendárium jellegű írásfolyam, amely rövidesen könyv formában is megjelenik, számtalan olyan történetet tartalmaz, amely abszurd, mulatságos, emberi és színházi. A Mozsár Műhely felkérésére Korcsmáros György szerkesztette ezeket olyan jelenetfüzérré, amely kiegészítve az Alpár Balázs által megzenésített Lackfi-versekkel igazi szórakoztató, tanulságos és korunk abszurditásával szembesítő estté áll össze.

Egy FÉRFI és egy NŐ hétköznapjait átszövik a történetek és a történet értékű dalok. Látják, hallják a szokatlan eseményeket, miközben hétköznapi életük is tele van ilyenekkel.

A Mozsár Műhely ars poeticájához tökéletesen passzoló előadás születik, hiszen a Netentúli történetekre fokozottan igaz: színház, újragondolva.


Írta: Lackfi János - Korcsmáros György - Alpár Balázs

Szereplők: Grisnik Petra, Magyar Bálint

Zene: Alpár Balázs (Fugato Orchestra)
Jelmez: Kemenesi Tünde
Rendezőasszisztens: Nagy Viktória
Rendező: Korcsmáros György

Az előadás időtartama: kb. 60 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!