Program


NégyN

NégyN

Négy nő. Négy különböző sors. Négy jellem. Négy életút.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 5. csütörtök, 19:30

NégyN

Négy nő. Négy különböző sors. Négy jellem. Négy életút. Egy eldöntendő kérdés. Hogyan tovább? Éva, Linda, Csilla, Liza. Látszólag semmi közös nincs bennük, de mégis összeköti őket valami. Egy probléma, ami bekebelez és a markában tart. Amit csak az ismer, aki már érezte. Reménytelenség. Egy napon találkoznak és megkezdődik a "játék". Játék önmagukért és egymásért.

Játsszák:
ÁLMOSD PHAEDRA, BOLDIZSÁR TÜNDE, FACSKÓ MARICA, SZÁVAI KATALIN

Zene:
DARVAS Kristóf

Ajánlatunk


A Csipkerózsika klasszikus története elevenedik meg a Magyar Nemzeti Táncegyüttes produkciójában. Az előadás érdekessége, hogy az eredeti néptáncok mellett minden elhangzó szöveg és felcsendülő dallam a tradicionális magyar folklórból táplálkozik és annak elemeit használja fel e közismert mesedarab színpadi megfogalmazásában.

Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az augusztus 20-i karneváli felvonulás, amely keretében a több százezer szál élővirág felhasználásával készített, közel 5 méter magas és 10 méter hosszú virágkompozíciók nívós hazai és külföldi táncosok, hagyományőrző csoportok kíséretében haladnak végig Debrecen utcáin.

Ajánló


Május 27-29-én a gyereknapi hétvégén második alkalommal ismét jön az ország legnagyobb és legmozgalmasabb autó- és járműipari seregszemléje.

“... mert kézzelfoghatók voltak, de elérhetetlenek, mert jelen lévők voltak, de megragadhatatlanok, …” (Krasznahorkai László)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!