Program


Negyed - Miskolci Balett - Sissi Őszi Tánchét

Negyed - Miskolci Balett - Sissi Őszi Tánchét

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 19:00

Előadás a barátságról és annak küzdelmeiről. A barátságról, amely sokszor áldozatokkal jár, a barátságról, amiért gyakran küzdeni kell. Négy különböző típusú, karakterű, származású ember története. Hogyan küzdi be magát az idegen egy már összeszokott közösségbe? Melyek azok az előítéletek, amelyek gátolják az erőszakmentes emberi kommunikációt? Miért nem akarják megérteni egymást különböző kulturális hátterű emberek? Történet küzdelemről, elfogadásról, harcról, önmagunk és a többi ember megbecsüléséről.

Idegen: Dávid Patrik
D D: Dragos Dániel
B D: Bolla Dániel
GdV: Guido di Vona

Díszlet-jelmeztervező: Kozma Attila
Koreográfus asszisztens: Fűzi Attila
Zene: Zenei montázs/Jan Garbarek
Világítás: Dragos Dániel
Ügyelő-Asszisztens:Fűzi Attila

Rendező-Koreográfus: Kozma Attila

Sissi Őszi Tánchét

November 16. és 23. között nyolcadik alkalommal rendezik meg a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben.

A program idén ismét a vidéki – miskolci, egri, dunaújvárosi és kecskeméti - táncműhelyeket állítja fókuszba, de a meghívottak közt szerepel az alig több mint egy éve alakult Székesfehérvári Balett Színház is.
Kiemelt figyelmet kapnak idén a fiatal tehetségek és az ifjú közönség megszólítása, így a programban szerepel egy tánc/színházi nevelési előadás, a Pécsi Művészeti Szakgimnázium estje, a fesztivál zárásaként pedig a Közép-Európa Táncszínház érkezik az IKF, azaz Ifjú Koreográfusok Fóruma bemutatóval.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!