Program


Naturista vasárnap Ballószögön
2

Naturista vasárnap Ballószögön

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 4. vasárnap, 9:00

A jegyvásárlás feltétele az előzetes regisztráció a navke@navke.hu címen. Regisztráció hiányában a belépést a szervezők megtagadhatják!

Öltözék: fürdőruha (bikini, monokini, stb) használata nem megengedett. Bármiféle ruházat (fürdőköpeny, póló, fürdőlepedő, strandruha, testet befedő törölköző, stb.) kizárólag csak akkor viselhető, ha ezt a hőmérsékleti viszonyok szükségessé teszik (amennyiben hűvös lenne...). Egyéb esetben ne takargassuk testünket!

 Naturista strandolás, napozás, egész nap szaunafelöntésekkel. A szaunafelöntések benne vannak az árban, de a nagy érdeklődésre tekintettel regisztrációhoz kötöttek. Lesz két jóga program és egy költő által előadott rövid versfelolvasás. A fürdő gyógymasszőrei külön térítés ellenében igénybe vehetők.

A program családi rendezvény, minden korosztály számára ajánlott, de a 18 év alattiakat szülői kisérettel várjuk. 

A házirendünk értelem szerűen alkalmazva ezen a rendezvényen is érvényes. http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2022&pr=hazi

Kérjük, hogy részletesebb információkért, szaunaprogramokért keressék fel a honlapunkat.

Link: http://navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=2022&pr=ballo 

 

 

Ajánlatunk


A Danubia évadának egyik fénypontja a hagyományosan a karácsony körüli napokban megrendezett Klasszikus karácsony koncert. A legnépszerűbb, ünnepkörhöz kapcsolódó klasszikusok mellett idén a jazz és A diótörő szerelmi kapcsolatából született, Duke Ellington-féle átirat is elhangzik, egyfajta párbajban Csajkovszkij eredeti zenéi mellett. A Danubia partnere idén a Modern Art Orchestra lesz, sztárvendégünk pedig Létay Kiss Gabriella szoprán. Ideális lelki táplálék és magas szintű szórakozás karácsony előtt két nappal.

A produkció egy új előadó-művészeti műfaj, a cirque danse kiteljesedése, de nemcsak műfaji szempontból tekinthető unikálisnak: ez a Recirquel első olyan darabja, amelyben kizárólag külföldi vendégművészek szerepelnek.

Színes és egyre gyorsabban változó a jelenkor táncművészeti színtere. Folyamatosan új és újabb kihívásokra készíti fel tehát növendékeit és hallgatóit a legmagasabb szintű hazai táncművészképzés.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A cselekmény a 19. század végén játszódik a vadregényes, havas Erdélyben. Abronsius professzor a rettenthetetlen vámpírvadász fiatal asszisztensével, Alfréddal követi…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!