Program


Náray Erika vendége: Herczku Ágnes / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Herczku Ágnes / JAZZRAJONGÓK

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 18. csütörtök, 20:00

Náray Erika vendége: Herczku Ágnes / JAZZRAJONGÓK

Nem lesz meglepetés az est közönsége számára, hogy Herczku Ágnes lelkében fontos helyet foglal el a jazz. Amellett, hogy énekesként és gyűjtőként is éltető közege a Kárpát-medencében élő és a velünk szoros viszonyban álló népek autentikus népzenéje, a népzenével érvényes kapcsolatot létrehozni képes műfajok is kezdettől vonzották. Dolgozott Borbély Mihállyal, Dresch Mihállyal, Herbie Mannel, Juhász Gáborral, Bornai Tiborral és DJ Palotaival. A végeredmény mindig kiemelkedő színvonalat képviselt.

E színvonalat többek közt eMeRTon-díjakkal, Fonogram-díjjal, Kodály Zoltán és Bartók Béla Emlékdíjakkal, Magyar Művészetért díjjal, Érték-díjjal és Liszt Ferenc-díjjal ismerték el. Nyitottságához hozzájárulhatott, hogy civilként került művészi pályára. Először táncosként állt színpadon, tagja lett a Honvéd Együttes tánckarának, és ezzel párhuzamosan indult el énekesi karrierje. Szintén a többféle érték iránti nyitottságának, meg persze csodás énekhangjának és lenyűgöző színpadi jelenlétének köszönhette, hogy rövid időn belül vezető egyénisége lett a hazai nép- és világzenei színtérnek. Nyolc éven át a Fonó Zenekar tagja volt, 2002-től a Magyar Állami Népi Együttes szólistája, dolgozott Szalonnával és bandájával - és természetesen Nikola Parovval, akivel 1999 óta társak, és aki közel tíz éve a Herczku Ági és a Banda motorja. Biztosan szívesen mesél majd a WOMEX-en átélt sikerekről, a kortárs zenéhez fűződő élményeiről, zene és vers kapcsolatáról - és persze legkedvesebb jazz-zenéiről.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!