Program


NaPesti Vigadó séta

NaPesti Vigadó séta

Fedezze fel a Napforduló varázslatát egy különleges épülettörténeti séta során!
Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakai kalandra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

Lépjen be a varázslat világába és fedezze fel a Pesti Vigadót egy különleges Napfordulós séta során! Ezen az éjszakán a múlt és a jelen összeolvad, és a Tündérpalota falai életre kelnek, elmesélve a történeteiket a kíváncsi látogatóknak. Az álmok és a valóság határai elmosódnak, és így Ön is részese lehet a varázslatos tündérmesék világának, ahol a bátorság, a kaland és a szeretet mindennapos! Ismerje meg Tündérszép Ilona és Árgyélus királyfi csodálatos történetét, mely minden korosztály számára elhozza a klasszikus magyar mesék varázs világát.

Tapasztalt idegenvezetőnk mesél az épület rejtélyes történetéről és az évszázadok alatt itt megfordulók életéről. Élvezze a város és az épület különleges éjszakai hangulatát, ahogy a történelmi épületek kivilágítva állnak az égbolt alatt, és így, mint a mesékben végül a fény mégiscsak legyőzi a sötétséget!

Szervező: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Ajánlatunk


Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!