Program


Nagy Találkozás - Szekeres Adrien és László Boldizsár közös koncertje

Nagy Találkozás - Szekeres Adrien és László Boldizsár közös koncertje

Kevesen tudják, hogy Adrienn és Boldizsár a pályájuk elején egy énektanárhoz, Sík Olgához jártak. Olga néni (ahogy őt mindenki hívta) korábban nagy generációk sorát (Pitti Katalintól Zoránon át Presserig) nevelte ki.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. szombat, 19:00

A két művész pályája elején sok közös növendék koncerten énekelt együtt, viszont azóta valahogy nem keresztezték egymás útjait.
A közelmúltban viszont hosszú idő után megtört a jég, és teltházas koncertet adtak több nagyvárosban. Ezért is a koncert címe, a “Nagy találkozás”. Az est során számos szóló mellett olyan duettek is elhangoztak ami mindkettőjük számára kirándulás lesz, így Bolditól hallhattak könnyűzenei ugyanúgy, mint Adrienntől klasszikus stílusú megszólalást is.

Ajánlatunk


A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a középpontban. Az előadás arra tesz kísérletet, hogy ötvözze a bábszínházat a kortárs tánccal, a szövegkórust a politikai kiáltvánnyal és az alkotók személyes vallomásaival.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!