Program


My Land - ReCirquel

My Land - ReCirquel

A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház az országban egyedülálló módon egy olyan több funkciós nyári szabadtéri színházi tér, melyben a szabadtéri színházi, koncert, cirkuszi és táncszínházi produkciók épp úgy helyt kapnak, mint a Nemzeti Lovas Színház lovas színházi produkciói.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 30. szerda, 20:30

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom

A 2015-óta működő nyári szabadtéri játszóhelynek a Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardája ad otthont, mely lehetővé teszi, hogy az időjárástól függetlenül kényelmes, és igényes szórakozási lehetőségként előadásonként, közel 1000 néző élvezhesse hazai és határon túli színházi produkciókat és nagy koncerteket.

A My Land színpadán az előadók életre kelnek a homokból, hogy elmeséljék személyes történeteiket, amelyek hipnotikus képeket hoznak létre, idézve a hagyományt, a szabadságot és a szeretetet.   A hagyományos földrajzi tatár, moldáv és egyéb ukrajnai zeneművekből álló és soha nem látott fizikai varázslatokat felvevő My Land része a kortárs tánc. Egy olyan cirkuszi előadás, amelyben színházi finomságok és a kelet-európai akrobatikus művészetek energiáját bemutató showt varázsolja a néző elé. A magyar előadó művészeti életben az újcirkusz, mint új művészeti ág a ReCirquel születésével jelent meg.

Rendező, koreográfus, látvány: Vági Bence

Artisták:
Rodion Drahun
Roman Khafizov
Sergii Materynskyi
Yevheniia Obolonina
Andrii Pysiura
Mykola Pysiura
Andrii Spatar

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!