Program


MÜHA Klub - FELEFÁNT Szendrői Csaba // Tóth András

MÜHA Klub - FELEFÁNT Szendrői Csaba // Tóth András

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 26. csütörtök, 20:00

Az Elefánt zenekar eredetileg duó formáció volt, Szendrői Csaba és Tóth András alapította. Bár még a kezdeti, szombathelyi időkben is volt, hogy otthoni zenésztársak/barátok segítették őket, 2012-ig főként ketten írták a dalokat. A Kodály method kapcsán állt össze a mai formájában ismert zenekar. Már jó pár Elefánt zenekari év a hátuk mögött volt, amikor felmerült, hogy ketten is zenélhetnének újra. A FELEFÁNT leginkább kedvelt Elefánt dalokat játszik, minimális hangszereléssel, gitár-ének, esetleg dobgép köntösben tálalva, a pillanat szülte hangulattöredékekkel megspékelve. Ezek mellett időnként előkerül egy-egy kiadatlan dal, egy-két feldolgozás is és Csabi köteteiben szereplő művek is. A közvetlen és családias hangulat mellett improvizatívabb és spontánabb, ami a Szendrői-Tóth féle zenélésre már az elején is jellemző volt. Rengeteget játszanak egymás mellett, szavak nélkül is érzik egymást. Ezeken a koncerteken bármikor történhet valami váratlan zenei impulzus, általában sodródnak is ezzel, ettől válik bensőségessé, természetessé, intimmé, váratlanná, így a közönség számára is felszabadítóvá.

A koncert az NKA és Hangfoglaló támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!