Program


mozi.kert • Érkezés

mozi.kert • Érkezés

amerikai sci-fi, 2016, 16, színes, szinkronos
r.: Denis Villeneuve
Amy Adams, Jeremy Renner

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 21:00

Egy feszültséggel teli sci-fi, ami nem rakétákkal és géppuskákkal érkezését, hanem nyitott füllel és szótárral várja a földönkívüliek érkezését. Egyszerre körmöt rágóan izgalmas és mélyen elgondolkodtató alkotás szeretetről, veszteségről és a kommunikáció mindent legyőző erejéről.

A MOMkultban 20 éve indult nyári szabadtéri mozivetítések eleinte egyedülállónak számítottak Budapesten; ez az egyik első helyszín volt, ahol előkerült ez a klassz műfaj. Azóta számos hely, kávézó, szórakozóhely, bevásárlóközpont, kerület is szervez hasonlókat, esetenként önálló tematikára fűzve, vagy l’art pour l’art filmválasztással; technikai újításokat, fejlesztéseket vagy infrastrukturális különlegességek is felvonultatva akár. A MOMkult az elmúlt két évtizedben megőrizte azt a spontán hangulatot, egyszerű atmoszférát, ami szerethetővé – és a tapasztalatok alapján kedveltté tette a mozis szerda estéket. A MOMkult kezdetektől fogva úgy állította össze a nyári sorozatot, hogy a lehető legtöbb műfaj helyet kapjon, hogy széles közönségigényt is kiszolgáljon: a friss közönségfilmek, a romantika, természetfilmek és vígjátékok ugyanúgy vászonra kerültek, mint esetenként művészfilmek vagy animációs filmek.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!