Program


MOZART NAP gyermekműsor: VARÁZSÓRA - Simon Izabellával ( Concerto Budapest szervezésében )

MOZART NAP gyermekműsor: VARÁZSÓRA - Simon Izabellával ( Concerto Budapest szervezésében )

A Mozart nap gyerekkoncertjén színjátszással egybevonva, a társművészeteket is segítségül híva kalauzoljuk a gyerekeket ebbe az izgalmas világba.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 1. vasárnap, 17:00

Mozart-nap: Varázsóra
Simon Izabella gyerekműsora

Részlet a Gyermek Mozart című kötetből
Mozart: Don Giovanni - Pezsgőária
Mozart: Don Giovanni - Leporello áriája az 1.felvonásból
Mozart: Don Giovanni - Don Giovanni és Zerlina duettje (,,La ci darem la mano")
Mozart: G-dúr hegedű-zongora szonáta 2.tétel K.301
Mozart: F-dúr Divertimento

Közreműködnek: Simon Izabella zongora, Kőszeghy Csilla meseillusztrátor, Kakutani-Fukuma Satoko hegedű, Biczó Bernadett hegedű, Vadinszkyné Varasdy Tünde brácsa, Karasszon Eszter cselló, Hintalan Mondok Yvette szoprán, Manuel Betancourt Camino bassz-bariton, Endrész Ferenc basszus

Hogyan válhatott Mozart, a csodagyerek csodafelnőtté, aki zseniálisabbnál zseniálisabb műveit játékos könnyedséggel ontotta magából? Ki az a Don Giovanni, Leporello és Zerlina, és mi is az a zenés színházon belüli opera? Mikor és hogyan kezdődött a muzsikusok egymással való játéka, a kamarazenélés? Léteznek-e nevető, síró, boldog vagy éppen dühös dallamok?

A Mozart nap gyerekkoncertjén színjátszással egybevonva, a társművészeteket is segítségül híva kalauzoljuk a gyerekeket ebbe az izgalmas világba.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!