Program


MozART Group
6

MozART Group

"Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 20:00

 "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.

Előadásaikon a legismertebb komolyzenei örökzöldeket és jól ismert pop slágereket szólaltatják meg, miközben egy szórakoztató színpadi showt is láthat a közönség. A koncert során a zenei élmény mellett a nézők rengeteget nevethetnek.

Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot, koncertek százait adta Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. Munkájukat 2010-ben a lengyel kulturális miniszter különdíjjal ismerte el, de díjazták őket már több alkalommal különböző humor fesztiválokon is.

A csapat tagjai:
Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!