Program


Mozart: Don Giovanni
4

Mozart: Don Giovanni

a MusArtEH (Ecuador) és az Armel Opera Festival közös produkciója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 6. szombat, 19:30

Don Giovanni: Alex Rodriguez
Donna Elvira: Vanesa Regalado
Donna Anna: Katharina Dain
Leporello: Ricardo Panela
Don Ottavio: Mark Van Arsdale
Masetto: Jorge Regalado
Zerlina: Vanessa Freire

Közreműködik: Pannon Filharmonikusok
Karmester: Michael Meissner

Díszlet- és jelmeztervező: Tihanyi Ildi
Rendező: Alföldi Róbert

Mozart Don Giovanni című operája régóta foglalkoztatja Alföldi Róbert rendezőt, és mivel közismert, hogy nagymestere a művek újraértelmezésének, a feszültség fokozásának és oldásának, valamint a hangsúlyok elmozdításának, várhatóan sok szempontból teszi még különlegesebbé Mozart népszerű remekművét. További érdekessége az előadásnak, hogy Alföldi Róbert Ecuadorban, a Teatro Casa de la Cultura-ban rendezi meg az előadást. A Don Giovanni, az Ecuadori-Magyar Zeneművészeti Alapítvány (MusArtEH) és az Armel Opera Festival együttműködésének keretében kerül bemutatásra.

Az előadásban Donna Anna, Leporello és Don Ottavio szerepeit az Armel Operaversenyen kiválasztott énekesek alakítják.

A Don Giovanni, Mozart egyik legismertebb zeneműve a világon. Az első jelenet halálos kimenetelű párharccal indul. A gyilkos, az egyébként jóképű, fiatal lovag azonban sem embert, sem törvényt nem tisztel, gondtalanul éli tovább a szívtiprók világát. Ám az emberi élet kioltása nem maradhat büntetlenül.  Ez a nyugtalanító érzés kíséri végig a nézőt a komikus helyzetekben is bővelkedő operán, a méltó büntetésig.

Olasz nyelven, magyar felirattal

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!