Program


Moszkva tér

Moszkva tér

Petya, az érettségi előtt álló gimnazista most ünnepli 18. születésnapját. Barátaival a Moszkván találkoznak, hogy hozzájussanak a buli címekhez, aztán fel a hegyre, buliról bulira, majd hajnalba újra a Moszkva térre egy reggeli hamburgerre, majd tűzés haza. A ballagást kaotikus érettségi követi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 18. csütörtök, 21:00

MOSZKVA TÉR (2001)
16 éven aluliak számára nem ajánlott

1989 tavasza. Az ország változások előtt áll, állandó kapkodások jellemzik a helyzetet szinte minden területen. Petya, az érettségi előtt álló gimnazista most ünnepli 18. születésnapját. Barátaival a Moszkván találkoznak, hogy hozzájussanak a buli címekhez, aztán fel a hegyre, buliról bulira, majd hajnalba újra a Moszkva térre egy reggeli hamburgerre, majd tűzés haza. A ballagást kaotikus érettségi követi. Az 1945 utáni töri tételeket eltörölték, a magyar tételt pedig Royal apja megszerezte. A fiú ráadásul felajánlja Petyának, hogy részt vehet egy vonatjegy hamisító üzletbe. A síkhülye Kiglert átengedik matekból, indulhat az újabb buli, lányok, és maga a nagybetűs élet.

Rendező: Török Ferenc
Szereplők: Karalyos Gábor, Balla Eszter, Pápai Erzsi, Béres Ilona, Szabó Simon, Csuja Imre

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

A nézőtér kialakítása a járványügyi előírásoknak megfelelően történik. Programjainkon lehetőség van 4 fős asztalok lefoglalására az egy háztartásban élők számára, saját felelősségre.
Előzetes asztalfoglalás: santa.ildiko@benczurhaz.hu

Ajánlatunk


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!