Program


MOST Fesztivál - Törvényen belül

MOST Fesztivál - Törvényen belül

„Sopron, 1959. szeptember 8. Elfogyott minden magyarázat. Az ember fölmetszi az ereit… aztán majd jön valaki, és megmagyarázza…” – Szalánczki Éva utolsó jegyzete. Felrobbant a nyugati határon. Rálépett egy aknára, miközben disszidálni akart. Talán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 27. vasárnap, 19:00

MOST FESZT 2022

Galgóczi Erzsébet: TÖRVÉNYEN BELÜL
dráma
Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk

Marosi főhadnagy elhatározza, hogy kideríti Éva történetét és rejtélyes halálának okát. Nem tudjuk meg, ki ölt meg kit és miért, de Marosi a már nem élő Éva segítségével talán közelebb jut önmagához…

A Törvényen belül-ben benne van az egész elmúlt rendszer és minden, ami hat ma is: kiskapuk, kompromisszumok, titkos szeretők, elhallgatások, elhazudott életek és mindezzel szemben Éva, aki nem hajlandó a megalkuvásra. Hiszen „Miféle hűség az, amire falakkal kell vigyázni?”

Rendező: Szenteczki Zita

A Narratíva Kollektíva előadása

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!