Program


Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Műsorunkban részleteket láthatnak többek között a: Hello, Dolly!, Édes Charity, Csókos asszony, Sztárcsinálók, Mágnás Miska, Kabaré, Mozart!, Padlás, Bál a Savoyban, Mária főhadnagy, Bob herceg, Fekete Péter című zenés darabokból!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 18:00

Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Óévbúcsúztató műsorunkban fellépnek többek között:
Talamba Ütőegyüttes, Cantemus Gyermekkar és a nyíregyházi teátrum társulatának tagjai.

Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre!

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Gálaműsor színházjegyeihez lehetőség van az előadást követően a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróba (4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.) szóló vacsorajegy vásárlására is, a kombinált jegyek személyesen a Színház jegyirodájában és a Szindbádban érhetőek el.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!