Program


Mondja, Lenne a Feleségem...

Mondja, Lenne a Feleségem...

Az örök megoldatlan problémából fakadó komédia - Egy nőcsábász, hogyan legyen egyszerre több helyen...? És ha eljön az idő ki legyen a felesége..?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 1. hétfő, 18:00

"Minden nő bálványa - a nőcsábász professzor a házasság kelepcéjébe kerül. Mivel egyik nőnek se árulhatja el az igazat, így egy egyszerű hazugsággal indít, amit csak napról napra bonyolít. Míg egy nap két szék közül a földre esik. Ezt a zseniálisan komédiás bonyodalmat egy olyan személy oldja meg, aki mindvégig a szeme előtt volt, de ő észre sem vette.. Egy váratlan pillanatban viszont kimondja: Mondja, Lenne a Feleségem...?"

ÍRÓ - RENDEZŐ: Lukács Kálmán

SZEREPLŐK:

Lattner Nona

Ibrahim Imre

Simon Lilla

Kecskés Márton

Szűts Tamás

Füzi Andrea

Burus Henrietta

Lukács Kálmán

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

A féktelen tivornyák világába érkezik meg Esztergom érseke, Bakócz Tamás, hogy a haldokló II. Gyula pápa utódja lehessen. Minden követ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!