Program


Monarchia Operett: Újévi operettgála 2023 - 120 perc a Föld körül, Kálmán Imre dallamaival

Monarchia Operett: Újévi operettgála 2023 - 120 perc a Föld körül, Kálmán Imre dallamaival

“Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának hihetetlen életművéből válogattuk előadásunk magyaros, franciás, oroszos, amerikai és indiai hangulatot árasztó elemeit. Felhangzanak a jól ismert számok, a Jaj cica a Te rongyos élet a Hej, cigány, valamint a szintén elbűvölő, de kevésbé ismert dalok, mint a Szép Chicago a Shopping tercett, vagy a Dzsaipur csodakertje.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 21. szombat, 19:00

Zenés utazás az Operettkirály dallamaival

(Budapest, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva, Kolozsvár)

“Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának hihetetlen életművéből válogattuk előadásunk magyaros, franciás, oroszos, amerikai és indiai hangulatot árasztó elemeit. Felhangzanak a jól ismert számok, a Jaj cica a Te rongyos élet a Hej, cigány, valamint a szintén elbűvölő, de kevésbé ismert dalok, mint a Szép Chicago a Shopping tercett, vagy a Dzsaipur csodakertje.”

A Monarchia Operett humorral, vidámsággal, szerelemmel, romantikával és egyedülálló pompás jelmezvilággal, látványképpel és különleges effektusokkal invitálja a nézőket e Föld körüli utazásra. Az előadáson felcsendülnek a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, a Cirkuszhercegnő, a Chicagói hercegnő, a Zsuzsi kisasszony, a Montmartre-i ibolya a Cigányprímás, az Ördöglovas és a Hollandi menyecske c. operettekből is jól ismert dallamok.

Szereplők: Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde - Liszt Ferenc- díjas, Érdemes művész, Gats Éva/ Haraszti Elvira és  Kádár Szabolcs János

Közreműködik a Monarchia Operett tánckara és zenekara

Zenei vezető/Karmester: Kéménczy Antal

Díszlet: Rákay Tamás               

Jelmez: Kollár Péter Erik

Rendező: Kerényi Miklós Gábor – Kossuth díjas, Kiváló művész

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!