Program


Momkult Gyerekszínház - Dzsungelmese

Momkult Gyerekszínház - Dzsungelmese

Tisztelt Közönség!

Az április 28-án elmaradt előadások átkerülnek az őszi bérletbe, az új időpont november 10. Az áprilisi – A hollókirály – előadás helyett a Dzsungelmese című bábjáték kerül megtartásra!
Jegy- és bérletinformációkkal kapcsolatban monikamarko@momkult.hu email címre várjuk kérdéseiket!…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 10. kedd, 14:00

Kisoroszlán igazán jól érzi magát a szavannán, és ha azok a szemtelen szurikáták ki nem csúfolnák, hogy ügyetlen és lassú, ha a papája nem biztatná, hogy mire kinő a sörénye, ő is gyors és ügyes lesz, tán eszébe sem jutna útra kelni. Azt mesélik ugyanis a dzsungelben, hogy a sörénye csak annak nő ki, aki eleget tesz a bátorságpróbának, azaz megtalálja az őserdő közepén az Erdei Vénséget, aki a Sötét Italt főzi.

A nagyotmondó Pávián éppen oda készül, és Kisoroszlán úgy határoz, hogy vele tart…

 

Ajánlatunk


A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!