Program


Molnár Ferenc: Játék a kastélyban
8

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban
vígjáték három részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 10. szombat, 19:00

Vidám férfitársaság érkezik az éj leple alatt a tengerparti üdülőhelyre: Gál és Turai, a híres színpadi szerzőpáros és mentoráltjuk, egy ragyogó tehetségű, ifjú zeneszerző, Ádám. A vidámságra minden okuk megvan, hiszen elkészült legújabb közös darabuk szövegkönyve, és valahol itt, a luxusvillában várja őket a zeneszerző menyasszonya, az előadás leendő primadonnája is.
Az idill azonban hamar szertefoszlik, amikor a szomszéd szobából egy vehemens szerelmi jelenet hangjai szűrődnek át: a primadonna és egykori szeretője, egy idősödő bonviván zajos évődésének lesz fültanúja a három férfi.
A kialakuló felfordulásban többen az azonnali öngyilkosságra gondolnak, mások a küszöbön álló botránytól félnek, miközben Turai teljes titokban egy olyan színdarabon kezd el dolgozni, amelyben az akaratlanul kihallgatott mondatok mind benne vannak, de a jelentésük merőben más színezetet kap...
A Játék a kastélyban zsenialitása abban rejlik, hogy Molnár Ferenc először a valóságot mutatja meg, és csak azután csinál belőle félreértést. A néző ugyanannyit nevet, de a színházból kilépve talán egy kicsit többet elmélkedik, és messzebbre viszi az élményt.
Egészen a hétköznapjaiba.

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!