Program


„Modern Bravúr” hangversenysorozat I. koncert
2

„Modern Bravúr” hangversenysorozat I. koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 17:30

Bravúros szereplésre készül a Magyar Kamarazenekar

 

Virtuóz koncertsorozatot ad a Magyar Kamarazenekar, ezúttal „Modern Bravúr” címmel, amelynek keretében a legjelesebb kortárs zeneszerzők művei hangzanak el.

A két koncertből álló programra 2021. június 19-én kerül sor 17:30 órai, illetve 19:30 óra kezdettel a Duna Palota Színháztermében. A Magyar Kamarazenekar koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész lesz, a hangversenyek szólistája pedig az Együttes ifjú felfedezettje, a páratlan tehetségű, virtuóz Sztathatosz Sebestyén hegedűművész.

A koncerteken elhangzanak hegedűre írt szólóművek, vonóstrió, kamarazenekari darabok, valamint hegedűverseny is, többek között Wolf Péter, Zsoldos Béla, Tóth Péter, Dubrovay László, Balassa Sándor, Bánfalvi Zoltán művei.

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt.

 

A Magyar Kamarazenekar alapítója, vezetője, koncertmestere és szólistája Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész. Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg. Művészeti munkásságáért többek között Liszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

 

A koronavírus járvány miatt a koncertek kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók; az épületben és a koncertteremben kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!