Program


Modern Art Orchestra feat Pocsai Kriszta, Harcsa Veronika-Our Daily Moods-Advent a Várkert Bazárban
2

Modern Art Orchestra feat Pocsai Kriszta, Harcsa Veronika-Our Daily Moods-Advent a Várkert Bazárban

A Modern Art Orchestra a hazai és nemzetközi jazz és a kortárs zene kiemelkedő társulata feledhetetlen, könnyed estét varázsol az ünnepi készülődésbe Pocsai Krisztina és Harcsa Veronika énekesnők vendégszereplésével. Ismert, legendás jazz dalok nagyzenekari hangszerelésben szólalnak meg az angyali hangú Pocsai Krisztától, aki a leghitelesebben tudja tolmácsolni Ella Fitzgerald-ot a hazai énekesnők közül.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 19:00

Harcsa Veronika megismételhetetlen hangzásvilága olyan kortárs darabokban egészül ki a Modern Art Orchestra válogatott hangszeres csapatának játékával, mint Fekete-Kovács Kornél nemzetközi kritika figyelmét is felkeltő Foundations című lemezének darabja, vagy egy kortárs megzenésítésben elhangzó Ady-vers.

A MAO 15 éves fennállása óta zenei műhelyként is működik, és akadémiai szintű zenészei közül többen zeneszerzéssel is foglalkoznak. A főként kortárs repertoárral dolgozó társulat ezen az estén a saját zenekari tagjainak válogatott darabjait is elhozza a közönségnek. Kiemelkedően fontos számukra, hogy a kortárs zenét felszabadítsák a sztereotipizált megítélés alól, és megmutassák a hallgatóságnak a jelenleg alkotó komponisták befogadható és szerethető munkáit és a hazai hangszeres zene kimagasló minőségét. Nagyszerű élményt tartogat ez az este azoknak, akik szeretik a klasszikus jazz melódiákat, és nyitottak a jazz hangzás új útjainak felfedezésére is.

"Nemzetközi viszonylatban is ez az egyik legjobb és legeredetibb big band, amelyet az elmúlt 10-15 évben hallottam!" – írja róluk Pallai Péter.

Közreműködők:

Modern Art Orchestra
Fekete-Kovács Kornél
Harcsa Veronika
Pocsai Kriszta

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!