Program


MODEM/12 - Gergye Krisztián tárlatvezetése az Impressziókon

MODEM/12 - Gergye Krisztián tárlatvezetése az Impressziókon

MODEM-születésnap

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 22. szombat, 18:00

12 év, 12 tárlatvezetés, 4 koncert - egy napon

Maratoni tárlatvezetés-sorozattal ünnepeljük idén a MODEM 12. születésnapját: délelőtt 10-től minden órában más és más kalauzolja végig a közönséget az Impressziók című kiállításon. A rendhagyó napon minden tárlatvezetésre más színű karszalagot kapnak a jegyet váltók - összesen 12 színész, művészettörténész, zenész, író, költő vagy táncos kíséri az érdeklődőket az ezer négyzetméteres térben, Dante Gabriel Rossetti festményétől indulva Van Gogh és Picasso munkáin át Monet-ig, Degas-tól Andy Warhol triptichonjáig.

A tárlatvezetésekkel párhuzamosan 16 órától 23 óráig koncertekre várjuk az érdeklődőket a belső kertben. A koncertekre a belépő 1000 forint, ez a jegy valamennyi zenei programra szól.

 

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

zenés átirat két részben

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!