Program


Modem-jegy
8

Modem-jegy

Februárra újabb Modem-jegy a művészetkedvelőknek! 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Támogatójegy jelképes összegért MODEM- és művészetbarátoknak.

200 forint egy színért és egy háttérképért - a cél, hogy elérjük az ezret.
Korlátlan mennyiségű jegy, korlátozott színű és megjelenésű háttérképpel - kattints ide, válaszd ki a művészetkedvelő háttérkép színét, majd vásárlás után küldjük is e-mailben.

Tavaszi Modem-jegy művészetkedvelőknek!

Ezúttal a lila és a piros háttér került a középpontba, az előzőnél játékosabb grafikával, telefonos háttérképnek, de nemcsak az fiatalabb korosztály számára! Minden jegy számít, az elmúlt napokban több mint százan vettek már támogatójegyet Modem-háttérrel. Folytassuk most is, ismét 200 forintért az újabb színekkel! Mi pedig folytatjuk a programjainkat, újabb művészekkel - egyelőre továbbra is az online térben!

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!