Program


Mobil.

Mobil.

A mobiltelefon behálózza életünket, megváltoztatja a kommunikációnkat, koncentrációnkat, az információ befogadását, elemzését, szabadidős és tanulási tevékenységeinket, művészethez való viszonyunkat és így tovább. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az eszköz mára életünk minden területére kihat. Életkortól, társadalmi és anyagi helyzettől függetlenül mindannyiunk létét befolyásolja, kinek könnyebbé, kinek nehezebbé téve azt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 1. kedd, 19:00

Az előadás kísérletet tesz arra, hogy színházi szemszögből fogalmazza meg és ábrázolja azokat a generációs és kulturális ütközőpontokat, amelyek ennek az új kommunikációs eszköznek a megjelenése óta egyre élesebben kirajzolódnak. Teszi mindezt úgy, hogy sem humorban, sem klasszikus „nagyjelenetekben” nem szenved hiányt a néző. Tehát aki eljön az előadásra – és nem fél kikapcsolni mobilját –, az készüljön fel arra, hogy szórakozás közben esetleg ráismer önmagára, valamely családtagjára, barátjára vagy egy-egy klasszikus drámai hősre/hősnőre.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!