Program


Mius x Attaray Visual - 10 ÉVES KONCERT

Mius x Attaray Visual - 10 ÉVES KONCERT

10 évnyi sötét vizeken evező analóg elektronika, ködből felvillanó fények, hang-tér-fény a négyzeten. Jubileumi alkalom kapcsán költözik be a Trafóba egy estére a mïus és Attaray Visual „naked waves” c. hang- és fényinstallációja, ahol 10 évnyi kompozíciókból szemezget a zenekar Jónás Verával, Hegyi Dórival, Horányi Julival és a lengyel Raf Skowrońskival kiegészülve.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 26. szombat, 20:00

A klubok világából kilépve kerül megrendezésre a mïus 10 éves fennállását ünneplő koncert. Négy énekessel kiegészülve a Trafó színpadát telíti meg hang és köd egy estére, ahol a fény mint plasztika és geometriai forma kerül párbeszédbe az analóg vasak kattogására és zongora billentyűinek zakatolására. A „naked waves” c. audiovizuális installáció világát hozza el a mïus zenekar és Sztojánovits Andrea fényművész egy este erejéig, melyet eddig csak limitált közönség láthatott élőben az art quarter budapest indusztriális terében.

A mïus a Théque Records és a berlini Sonar Kollektiv művészeként ismert Álmos Gergely által vezetett zenei formáció. Az építészet felől érkező alkotó zenéje egy olyan művészeti projekt, ahol az önkifejezés különböző műfajai fonódnak össze egy kompozícióvá.
Attaray Visual néven alkotó Sztojánovits Andrea a Magyar Képzőművészeti Egyetem és annak Doktori Iskolájáról érkező fényművész, aki jelenleg is fény és audiovizuális ismereteket tanít az egyetemen.

fényinstalláció - Sztojánovits Andrea
elektronika, szintetizátorok - Álmos Gergely
ének - Jónás Vera, Hegyi Dóri, Horányi Juli, Raf Skowroński
zongora, billentyű - Várnai Szilvia
basszusgitár - Mezey Tamás
dobok - Gulyás Kristóf 

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére. Annie Wilkes, aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót...

A Magyar Állami Népi Együttes tavaly nagy sikerrel bemutatott karácsonyi táncjátékát ismét megtekintheti a közönség a Müpában. A szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét és izgalmát megjelenítő előadás népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözlő keresztény tradícióból, valamint az e naphoz köthető mesés, csodás történetekből épül fel.

Ajánló


Azahriah a Sziget Nagyszínpada és a Budapest Park után, 2023. március 10-én beveszi a Papp László Budapest Sportarénát is!

Cirkuszi karácsonyi játék Jókai Mór novellája alapján

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!