Program


Miss Saigon

Miss Saigon

Sztárszereposztás és lenyűgöző látvány a Budapesti Operettszínház és a soproni MKB Musical Aréna közös produkciójában! 2011. augusztus 19-20-21-én kel új életre Claude-Michel Schönberg legendás musicalje, a Miss Saigon a hatalmas soproni szabadtéri színpadon, KERO® rendezésében.

Miss Saigon

"A musical, amely már legenda" - hangzott a Newsweek kritikája alig néhány héttel a Miss Saigon 1989-es premierje után. S valóban, nem tévedtek, Claude-Michel Schönberg műve több tízezerszer ment szerte a világon. "Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó" - írta a Sunday Times, s az újságírónak igaza lett, hiszen a Miss Saigon a tíz leghosszabb ideje játszott zenés előadás között van. Magyarországon is a műfaj történetének egyik legfontosabb állomása az 1994-es szegedi szabadtéri, majd operettszínházi bemutató - Kerényi Miklós Gábor - KERO® rendezésében, a musicalnek itthon is kultusza alakult ki. A 17 esztendővel ezelőtti produkció alkalmával a jogtulajdonos, Cameron Mackintosh úgy mutatta be egy televíziós interjúban a Budapesti Operettszínház jelenlegi főigazgatóját, mint az alkotót, aki a legjobb Miss Saigont rendezte.

Sopronban lép először egy színpadra, egy produkcióban két musicalsztárunk: Christ, az amerikai katonát Dolhai Attila, míg jó barátját, Johnt Feke Pál alakítja, mellettük legkiválóbb művészeink láthatók a Miss Saigonban.

A gigantikus vállalkozás lesz a Soproni Piknik fő attrakciója, olyan látványvilággal, amilyet egyetlen nyugat-európai szabadtéri színpad közönsége sem csodálhatott meg korábban!

Koprodukció a soproni MKB Musical Arénával Fővédnök: Dr. Fodor Tamás, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere A produkciót a Music Theatre International és a Cameron Mackintosh Ltd. nevében a Josef Weinberger Ltd. engedélyezte Magyarországi jogok: Pentaton Koncertügynökség - Lőrinczy György

Miss Saigon 2011 augusztusában, szabadtéren, Sopronban!

Esőnap: 2011. augusztus 22. 21:00

A rendezvény szervezője rossz idő esetén az előadás megkezdésével, ill. az esetlegesen már megkezdett első felvonás folytatásával 23.00 óráig várhat. Amennyiben az előadás rossz idő miatt az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, ebben az esetben a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs mód. Jegyek visszaváltására csak az előadás végleges lemondása esetén kerülhet sor.

Ajánló


Ajánlott életkor: 3+ Óvodásoknak szóló előadás

Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend…