Program


MiRock Klub

MiRock Klub

Kapunyitás: 19:30
Jó idő esetén a parkban kerül megrendezésre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 15. péntek, 20:00

MiRock Klub – Breath, Diktátor

Diktátor zenekar 
A zenekar 1986-óta létezik. Sajátos stílusukat animal metalnak keresztelték, mely a hard rock, a klasszikus heavy metal és a punk keveréke. Az alapító Derzsi vezér gitáros-ordibátor mellett, Baly vezér basszer és Levi vezér dobos által alkotott trió mindmáig aktív. Eddig tizenöt lemezük jelent meg.

Breath Zenekar
A Breath zenekar Grunge/Rock stílusban alkotó (Alice in Chains, Pearl Jam) magyar nyelvű saját számokat előadó formáció. 2017-es újraalakulása óta több koncertet is maga mögött tud már a zenekar.


 

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka.

Moliére komédiáiban szókimondóan és szellemesen pellengérre állítja az ember gyarló tulajdonságait. Legtöbb műve – mintha ma íródna – a családon belüli viszályokat, konfliktusokat ábrázolja.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!