Program


Minden másképp van
10

Minden másképp van

Kulcsár Teodóra és Oravetz Dániel története egy tehetséges fiú és egy érzékeny lány igaz története. Izgalmas, mint egy krimi, megható, mint egy romantikus film, s át meg átszövi a humor. A nagy kaland a szkizofréniával való találkozás és küzdelem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 19:00

Kulcsár Teodóra és Oravetz Dániel: Nem vagyok bolond, csak szkizofrén című műve alapján

Játsszák:
Marton Róbert
Soltész Bözse

Zene: Marton Róbert
Díszlet: Varga-Járó Ilona
Jelmez: Pirityi Emese
Fény-Hang: Ács István
A rendező munkatársa: Szőnyi Franciska

Külön köszönet dr. Ujvári Bélának

Színpadra alkalmazta és rendezte: Gyulay Eszter

Kulcsár Teodóra és Oravetz Dániel története egy tehetséges fiú és egy érzékeny lány igaz története.  Egy hétköznapi, de ugyanakkor rendkívüli párkapcsolat magasságai és mélységei kétféle perspektívából és megélésből szuperközeli nagyításban.

„Hol is kezdjem? Talán a közepén. Az egyetemen kezdődött, rengeteget dolgoztam. Napi 3-4 óra alvás, a többi munka. Néha egy buli. Olyankor kihúztam reggelig, és alvás nélkül ment a nap. Azt hittem, enyém a világ. Sikert sikerre halmoztam…. A lényeg, hogy túlhajtottam magam. Semmi relax… Aztán a diploma előtt két perccel beütött a krach.”

Ha senki sem beszél róla, hogyan fognak az emberek tisztába kerülni a mentális betegek problémáival? Hogyan várhatnánk el tőlük, hogy értsék ezeket a betegségeket, ha semmi információjuk nincs róluk? Valakinek el kell kezdeni!

Az előadásban részletek hangzanak el Szép Ernő és Feldmár András írásaiból.

Az előadás alapjául szolgáló Nem vagyok bolond, csak szkizofrén című  könyv a tenkesh.hu oldalon rendelhető meg.

Támogató: NKA

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!