Program


Mikulás gyere már! - zenés mese

Mikulás gyere már! - zenés mese

Kram és Pusz nem szeretnek ajándékokat csomagolni, mivel kerülik a munkát és sokat veszekednek. Mikulás bácsi alig várja, hogy elinduljon a gyerekekhez és sürgeti a két krampuszt, hogy siessenek. Csakhogy Kram kitalálja, hogy nem akar többet krampusz lenni és ezzel el is kezdődik a kalamajka, sok zene, nevetés.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Mikulás gyere már! - zenés mese

Ebben a mesében Kram és Pusz nem szeretnek ajándékokat csomagolni, mivel – ahogy a krampuszokhoz illik – kerülik a munkát és sokat veszekednek. Mikulás bácsi alig várja, hogy elinduljon a gyerekekhez és sürgeti a két krampuszt, hogy siessenek a pakolással. Csakhogy Kram kitalálja, hogy nem akar többet krampusz lenni és ezzel el is kezdődik a kalamajka, sok zene, nevetés. A végén persze miden jóra fordul, és a Mikulás boldogan adja át az ajándékokat a gyermekeknek.

Szereplők:
Kram.......... Pallós Tibor
Pusz........... Bednai Natália
Mikulás....... Várfi Sándor
Manó.......... Micskó Károly

Az előadás időtartama: 30 perc, ajándékosztással 50 perc

Ajánlatunk


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!