Program


Mikulás bácsi Nagy Varázskönyve

Mikulás bácsi Nagy Varázskönyve

Mikulás bácsi a Nagy Varázskönyvébe vezeti a jó gyerekek névsorát. Krampuszi megpróbálja belevarázsolni a saját nevét, de nagy galibát követ el és minden gyerek neve hirtelen eltűnik. CsiriBirihez, a Fő Varázsmanóhoz fordul segítségért, aki azt tanácsolja: az egyetlen út az őszinteség útja: fel kell keresni Mikulás bácsit és elmesélni mi történt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 4. vasárnap, 11:00

A két főhös kísérőivé válnak a gyerekek, részesei lesznek a lapozható óriás mesekönyv adta sok kalandnak, míg végül Mikulás bácsihoz érnek. A viszontagságos út során közösen énekelünk, zenélünk, elbábozzunk együtt Szent Miklós eredeti történetét és megbeszéljük az ünnep fontosságát és lényegét: a család, az ajándékozás, az együtt örülés fontosságát. Mikulás bácsi természetesen megbocsát, de elő kell varázsolni az ünnep varázsigéjét, ami nem más, mint a szeretet!

A szeretet a legfontosabb a világon, éltet, gyógyít, átsegít, megóv, vigyáz ránk és egymásra, valamint visszavarázsolja a jó gyerekek névsorát Mikulás bácsi Nagy Varázskönyvébe. Természetesen a varázslat csak akkor működik, ha mindannyian együtt részt veszünk benne! Minden gyermek jó gyerek, Krampuszi neve is bekerül a Nagy Varázskönyvbe, kezdődhet tehát az ajándékosztás!

A program végén a Mikulás szaloncukrot oszt szét a gyerekek között.

A program hossza: kb. 45 perc

Ajánlatunk


A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!