Program


"Mi van a zsebemben?” - Gubik Petra koncertestje

"Mi van a zsebemben?” - Gubik Petra koncertestje

Azért hoztam létre ezt a koncert estet, mert elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl megismerjen a közönség engem, Gubik Petrát. A saját gondolataival, létezésével, verseivel, dalaival, történeteivel, szerepjátszás nélkül. Mindezt a zsebemből húzom elő. Ezt a kendőzetlen őszinteséget egy versenyzongora kíséri végig az est folyamán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 10. szerda, 19:00

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!