Program


Mi újság, kuflik?

Mi újság, kuflik?

magyar animációs film, 77 perc, 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 20. vasárnap, 10:00

Rendező: Jurik Kristóf, M. Tóth Géza

Forgatókönyv: Dániel András
Zene: Alpár Balázs
Narráció: Scherer Péter

 

A Mi újság, kuflik? újra elkalauzol bennünket az Elhagyatott Rét bokrokkal pettyezett végtelenjére. Zödön még mindig a legzöldebb, Pofánka a legpirosabb, Titusz a legsárgább, Hilda a leglilább, Valér a legkékebb, Bélabá a legbarnább, Fityirc meg a legszürkébb, mert... hát, mert annak is lennie kell valakinek!

Kalandjaik során találkozunk a többi rétlakóval is, akik szintén nagyon különleges lények. Az új filmben megismerhetjük például Doktor Furcsát, a zsibbadások és bizsergések szakértőjét, Kleofárdot, a Manótevét, a földalatti birodalom idegenvezetőjét, a bogaras bogarat, Csocsótányt, vagy Sámlit, azaz a Máshogyoszkópot, aki megmutatja, tulajdonképpen milyen is a világ valójában.

A Mi újság, kuflik? igazi családi mozi, ami a kisebbeknek, a kicsit nagyobbaknak, sőt a legnagyobbaknak is kiváló szórakozást ígér!

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!