Program


MÉTA Múzeumpedagógia - Méta Tér használata
2

MÉTA Múzeumpedagógia - Méta Tér használata

A Néprajzi Múzeum egyedülálló, interaktív közösségi terében szabadon játszhattok, olvashattok, filmet nézhettek, megbeszélhetitek az élményeiteket egymással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. vasárnap

A Néprajzi Múzeum egyedülálló, interaktív közösségi terében szabadon játszhattok, olvashattok, filmet nézhettek, megbeszélhetitek az élményeiteket egymással. Eszközparkunkat, speciális bokszainkat, kistermeinket használhatjátok munkára, tanulásra, informálódásra, kutatásra, játékra, felfedezésekre. Egyénileg, társaságban, családi formában egyaránt. 

Ajánlatunk


„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Ajánló


2024. július 27-én első alkalommal lép fel a balatonlellei Szabadtéri Színpadon Horváth Tamás.

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!