Program


MÉTA Múzeumpedagógia - Méta Tér használata
2

MÉTA Múzeumpedagógia - Méta Tér használata

A Néprajzi Múzeum egyedülálló, interaktív közösségi terében szabadon játszhattok, olvashattok, filmet nézhettek, megbeszélhetitek az élményeiteket egymással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. vasárnap

A Néprajzi Múzeum egyedülálló, interaktív közösségi terében szabadon játszhattok, olvashattok, filmet nézhettek, megbeszélhetitek az élményeiteket egymással. Eszközparkunkat, speciális bokszainkat, kistermeinket használhatjátok munkára, tanulásra, informálódásra, kutatásra, játékra, felfedezésekre. Egyénileg, társaságban, családi formában egyaránt. 

Ajánlatunk


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Ajánló


Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!