Program


Mesélő fák

Mesélő fák

A Jókai-kert fáit ezen a napon az íróval kapcsolatos történetekkel „öltöztetjük fel”, s az érdeklődőket játékos kvízzel egybekötött sétára hívjuk. Jókai mindig is többnek gondolta ember és fa viszonyát puszta gazdálkodásnál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 6. szombat, 10:00

„És most, legvégül hadd szóljak rólatok, leghívebb munkatársaim, segítőim, gyámolítóim: édes szép zöld fáim! akiket ültettem, magjáról neveltem, ojtva idomítottam: égnek emelkedő földi társak. Ti tudjátok, mennyit suttogtatok nekem? mennyi gondolatot hullattatok alá virágjaitokkal? hányszor kerestem nálatok eszmét, felüdülést? mennyi álmot, ábrándot árnyékoltatok be? egész világ üldözése ellen hogy rejtettetek el? szívnek nehéz háborgásait hogy csendesítettétek el? Ha egyszer valaki idejön, azt kérdezni, miért tudtam többet dolgozni nyáron, mint télen, mondjátok el neki, hogy ti is ott voltatok akkor. A szabad természet volt az én sokatírásomnak legfőbb, legmélyebb titka.”
                                                                                                                                    Jókai Mór – Negyven év visszhangja, 1883

A Jókai-kert fáit ezen a napon az íróval kapcsolatos történetekkel „öltöztetjük fel”, s az érdeklődőket játékos kvízzel egybekötött sétára hívjuk. Jókai mindig is többnek gondolta ember és fa viszonyát puszta gazdálkodásnál. Ahogyan ő fogalmazott: „Mi szeretteti meg ezt a földi világot legjobban a halandó emberrel? A kertészet. A virágok, a fák a legjobb kibékítők az emberi lélek és a sors között. Magamon tapasztaltam.”

Kérjük, hogy a program kezdése előtt 10 perccel korábban érkezzenek.

Találkozás: Jókai-kert bejárati kapu (1121 Budapest, Költő u. 21.)
Program időtartama: 1,5 óra
Sétavezető: Kővári Anita, 30/663-4670

A sétát esős időben is megtartjuk. Csak viharos időjárás esetén töröljük a programot, ez esetben a jegy(ek) árát visszatérítjük.

Ajánlatunk


Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Kecskemétre!

Ajánló


Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO…

Marc Camoletti: Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban vígjáték 2 felvonásban NYÁRI SZÍNHÁZ esőnap: 2024. július 31. 20.30

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!