Program


Mesekastély - Katáng Együttes koncertje

Mesekastély - Katáng Együttes koncertje

A zenekar kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerekek és a felnőttek bevonásával, azaz a közönséggel közösen hozza létre a zenei élményt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 3. vasárnap, 10:00

Mesekastély - Katáng Együttes koncertje

A Katáng zenekar a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját. Ennek a világképnek fontos eleme a természet szeretete, az állatok, növények, a természeti jelenségek, így a folyók, források, erdők, mezők világa.

A zenekar tagjai:
Chilton Flóra - kelta hárfa
Farkas Péter - ének, gitár, banjo, cinco, ukulele
Kaczúr Csilla - ének, harmonika, ír furulyák
Kas Bence - ének, ütős hangszerek
Misik Zoltán - bőgő
Sólyom Imre (örökös tag) - vokál, bőgő

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!