Program


Megmozdul a szöveg - Oldás és kötés

Megmozdul a szöveg - Oldás és kötés

A playback, az improvizációs színház olyan formája, amely az interaktivitást, a történetmesélést állítja az előadás középpontjába: a nézők hangulatokat, életérzéseket, történeteket, álmokat osztanak meg, amelyeket a társulat zene kíséretében az adott pillanat ihletére játszik el.

 

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy az előadás hossza 2 óra szünet nélkül! Az előadás interaktív, a közönség bevonásával zajlik.

„Engedélyezés és tiltás. Köldökzsinór és szabadság. Légtornász a gumikötélen. Hajókötél, ami megtartja a parton a csomójával az uszályt. Kibogozni a gordiuszi csomót, vagy az összetekeredett fülest. Kötődni és kibújni a felelősség alól. Oldódni itallal, vagy átok alól. Engedni, szorítani. Hirdetés a neten: szerelmi oldás és kötés akció! Az engedni és szorítani pulzálása. Csak oldottan! Kötés a csuklón. Amerikai éjszaka. Day for night. Nappal éjszakát világítani. A farkasok órája. A folyósok csendje, egy meg nem nevezett diktatúrában. Egy másik utcán a kis Gavroche. Nyomorultak és Megmételyezettek. Szergej Mihajlovics lépcsője Odesszában. A babakocsi gurulása. A francia fogoly és az Ötödik pecsét órásmestere. A bukott angyal – Cassiel, könnyek angyala – életbe zuhanása. Az ölelésből oldódni. Pap, stóla, ezüsttálca. Kötözni való bolond voltam…

Rabigen és rabnem.

In memoriam Jancsó…”

Játékmesterek: Heves Andrea, Takács Máriusz, Tóth Attila (Ricsi)

Színészek: Babinchak Atanáz, Sirkó Eszter, Tóth János Gergely

Játszók: Brányi Csilla, Kurtán Klára,SolymosTamás, Radics Roland, Szabó Ildikó, Tóth Brigitta

Írók: Kipke Ágnes, Ötvös Melinda és a klasszikusok….

Zenész: Csetverikov Iván, Sírkó Eszter

Esemèny plakàt, grafika: Karsa Patrik.

A történetekre inspirálódó festő: Hartai Zsuzsa textilművész

Esőhelyszín: Testőrpalota

A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a parkolójegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában.

Ajánló


A Cziffra György-Emlékév programja. A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös, Paganini+-estjén Balázs…

Irány az élet...így is lehet! Érettségin túl és Felnőtteknek! - Görög Ibolya előadása…