Program


Mégis minden testrésze megfeszül

Mégis minden testrésze megfeszül

Milyen titkokat fedezhetünk fel egy-egy rejtett gesztusban, amelyek sokszor elvesznek a hétköznapi események ismétlődése közepette?
Walters Lili, Dékány Barnabás előadása.  több

Aktuális előadásokMi minden történik akkor, amikor látszólag nem történik semmi?

— Kísérleti Színházi Performansz —

Milyen titkokat fedezhetünk fel egy-egy rejtett gesztusban, amelyek sokszor elvesznek a hétköznapi események ismétlődése közepette?

Hogy ezt megfigyelhessük, egy mindenki számára ismerős, személyes térbe nyerünk betekintést: otthonunk legkisebb keresztmetszetére, egy ágyra látunk rá.

Ahogyan egy közönséges hangya is elkezd érdekessé válni, ha elég hosszú ideig vizsgáljuk, úgy egy ember eseménytelen és unalmas pillanatai mögül is kibontakozhat egy történet. Elkezdődhet egy belső nyomozás, miközben rászűkülünk az érzelmi hullámzására.

Ebben a kísérletben a magányhoz és a kapcsolódáshoz a hagyományos színházi kereteket elhagyva közelítünk. Középpontba a nézői figyelmet és az emberi testbeszédet állítva, közös “belassulásra” és önmagunkban való elmerülésre hívjuk a nézőt.

Alkotók: Walters Lili, Dékány Barnabás

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával és a Tér 12 Kulturális Egyesület gondozásában jött létre.

Ajánló


Kik ezek a férfiak és nők, akiket megformálnak? Lehet, hogy ők mindig ugyanazok a személyek, csak a körülmények változnak? Ha…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!