Program


Medikus Zenekar, km: Vox Mirabilis Kamarakórus, vez: Dubóczky Gergely
3

Medikus Zenekar, km: Vox Mirabilis Kamarakórus, vez: Dubóczky Gergely

A Medikus Zenekar a Semmelweis Egyetem rendezvényeinek rendszeres résztvevője, de nagy sikerrel szerepeltek többek között Bayreuthban, Svájcban, Budapesten a Zeneakadémián és a legutóbb idén márciusban a Müpában is. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 25. kedd, 20:00

A Medikus Zenekar a Semmelweis Egyetem rendezvényeinek rendszeres résztvevője, de nagy sikerrel szerepeltek többek között Bayreuthban, Svájcban, Budapesten a Zeneakadémián és a legutóbb idén márciusban a Müpában is. Tagjai elsősorban az orvosi egyetem hallgatói, valamint több hazai felsőoktatási intézmény diákjai.  A 12 évvel ezelőtt alakult együttes művészeti vezetője és karmestere 2009-től Dubóczky Gergely.

A Covid-19 magyarországi megjelenése óta először lép színpadra teljes létszámmal a Medikus Zenekar, amelynek tagjai közül számos fiatal szakember erő feletti munkát végzett a fertőzött betegek gyógyításában.
A korlátozások enyhítése óta a zenekar újra próbákat tart, hiszen a zene éppúgy az életük része, mint a hivatásuk, és szeretnék megörvendeztetni a közönséget ezen az augusztusi estén egy kellemes programmal, amelyben Debussy és Mendelsson remek és népszerű művei hallhatók.

Műsor:

Debussy: Egy faun délutánja
Debussy: Petite Suite
Mendelssohn: Szentivánéji álom - részletek

Közreműködik: Vox Mirabilis Kamarakórus

Vezényel: Dubóczky Gergely

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a nézőhöz, betekintést enged abba a világba, amibe sokáig csak maga Turing léphetett be.

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!