Program


Massenet: Hamupipőke / MET - EA

Massenet: Hamupipőke / MET - EA

A Hamupipőke-történet francia operaváltozata, amely Laurent Pelly eleven humorú rendezésében a 2017-18-as évad óta ott szerepel a ház repertoárján, most angol nyelven és gyermekbarát rövidítésekkel vár reánk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 2. vasárnap, 18:00

Massenet: Hamupipőke

Újév napján közös családi mulatságul felkínált meseoperát közvetít majd globális közönsége számára a Met. A Hamupipőke-történet francia operaváltozata, amely Laurent Pelly eleven humorú rendezésében a 2017-18-as évad óta ott szerepel a ház repertoárján, most angol nyelven és gyermekbarát rövidítésekkel vár reánk. A mű franciás bájának csorbítatlanságát mindeközben olyan művészek fogják garantálni, mint a megejtő hangú és szépségű amerikai mezzoszoprán, Isabel Leonard vagy a karmester Emmanuel Villaume.

Jules Massenet 1899-es Hamupipőkéje a kora kétezres évek óta valóságos reneszánszát éli a világ operaszínpadain, méghozzá elsősorban Laurent Pelly sokfelé megfordult, felfedeztető erejű rendezésének köszönhetően, amely a mesekönyvek világát, sőt magát a mesekönyv tárgyi valóját is kedves-játékos iróniával idézi meg. Pár éve a HD-közvetítések publikuma is megismerhette már ezt a produkciót: Joyce DiDonatóval a hálás és remekül kamatoztatott főszerepben. A gyermeki koncentrálókészséghez méretezett szünidei Hamupipőke-változat középpontjában most egy másik elementáris színpadi készségű világsztárt, Isabel Leonardot találhatjuk. Massenet operájában a női hangfajok dominálnak, s itt ilyesformán még a mesebeli herceg is nadrágszereppé válik - ezúttal éppenséggel a torontói születésű és rézsút emelkedő csillagú fiatal mezzoszoprán, Emily D'Angelo számára. A tündéri keresztanya megformálója a Müpa-beli Puritánok-előadásban megcsodált angol-ausztrál szoprán, Jessica Pratt lesz, s azért a bariton Laurent Naouri személyében egy pazar játéktehetségű férfiénekesnek is jelentékeny szerep jut majd a mesében.

A Metropolitan Opera Live in HD közvetítések partnerünk, a Cikánek Management közreműködésével valósulnak meg.

Vezényel: Emmanuel Villaume

Szereplők:
A tündér..................................... Jessica Pratt
Hamupipőke.............................. Isabel Leonard
A herceg.................................... Emily D'Angelo
Madame de la Haltière.............. Stephanie Blythe
Pandolfe.................................... Laurent Naouri

Közreműködik a Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

Alkotók:
díszlet: Barbara De Limburg
fény: Duane Schuler
koreográfia: Laura Scozzi
díszlet, rendező: Laurent Pelly

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

komédia, szerencsejáték egy részben

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!